Zoeken naar knie

knie
Botbreuk, knie LUMC.
Een botbreuk fractuur van de knie kan ontstaan na een val op de knie of een directe klap op de knie vaak in combinatie met een verkeersongeval. De knie is een gewricht dat bestaat uit het uiteinde van het bovenbeen femur en het uiteinde van het scheenbeen tibia.
Knie: kijkoperatie - Het Groene Hart Ziekenhuis.
Via de camera verschijnt een beeld van uw knie op een televisiescherm dat in de operatiekamer is opgesteld. Tijdens de arthroscopie wordt, via een aparte snee, uw knie met vocht gevuld. Hierdoor komt er meer ruimte in uw knie en kan deze continu worden gespoeld.
Arthroscopie van de knie - Radboudumc.
Deze zorgen voor de opvang van schokken en stoten en de stabiliteit van de knie. Verder zitten er kruisbanden in de knie die de twee botten stabiel ten opzichte van elkaar laat bewegen. Bij een arthroscopie bekijken we uw knie om een diagnose te stellen en eventueel direct te behandelen.
Knie - Orthopedie ASZ Aalst.
Artrose van de knie. Bij degeneratieve arthritis of artrose slijten de oppervlakken in de knie geleidelijk weg. Systemische arthritis zoals reumatoïde arthritis of jicht tast het synovium aan. Een van de meest gekwetste structuren in de knie is de meniscus.
20 Knie - Vandeputte Safety Experts.
De ProFlex 365 Mini Kneeling Pad is het perfecte knielende kussen voor werknemers die regelmatig op één knie vallen. De handige 4 inch x 6 inch x 1 inch. 10cm x 15cm x 2,5cm, Grootte is licht van gewicht en heeft een handvat om riemlussen, sleutelhangers of gereedschapskisten met een grabberclip of karabijnhaak te bevestigen voor gemakkelijke toegang.
Operatie nieuwe knie.
U krijgt buig- en strekoefeningen voor uw knie mee van de fysiotherapeut die u thuis moet doen. Als u uw knie in bed zo gestrekt mogelijk houdt, is de kans kleiner dat uw nieuwe knie in een licht gebogen stand verstijft.
Knie - Juzo.
English Version EN. Stabiliseer uw knie met bandages en orthesen. Ondersteun uw kniegewricht bij verstuiking of kneuzing, na een operatie of bij een bijzondere, verkeerde stand. Onze kniebandages zijn gemaakt van ademende, huidvriendelijke materialen. Het geoptimaliseerde compressiebreiwerk zorgt voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid.
Knie, kijkoperatie - SJG Weert.
Om vergissingen te voorkomen, wordt op de knie waaraan u geopereerd wordt een pijl gezet. De arts maakt aan de voorzijde van de knie twee of meerdere sneetjes. Via één sneetje wordt een dun kijkertje met een videocamera 4 mm ingebracht.
Knie - Fysiotherapie Claessens Van de Rijt.
Symptomen: ploppend of knakkend geluid/gevoel in de knie, zwelling, pijn, instabiel gevoel. Wanneer: bij het overstrekken van de knie kan de achterste kruisband in scheuren en bij sporten waarbij de knie gemakkelijk kan verdraaien voetbal, basketbal, handbal, korfbal en skiën kan de voorste kruisband in scheuren.

Contacteer ons