Meer resultaten voor syndroom

syndroom
Syndroom ziektebeeld Wikipedia.
Aan een groot aantal syndromen is een eigennaam verbonden, meestal die van degenen die het syndroom het eerst beschreven heeft hebben bijv. syndroom van Gilles de la Tourette, veelal op een moment dat de oorzaak en dus de samenhang van de diverse ziekteverschijnselen nog niet duidelijk was, bijv. syndroom van Menière en syndroom van Cushing.
Syndroom Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Syndroom of met Syndroom in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Syndroom inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Syndroom en verwijzingen daarnaartoe.
Syndroom van Raynaud Gezondheidsplein.
Bij een goede behandeling verminderen dan ook de klachten van het syndroom van Raynaud. Wat te doen bij het syndroom van raynaud? Probeer uitlokkende factoren te vermijden om een aanval van het syndroom van Raynaud te voorkomen. Kleed je warm aan en draag handschoenen.
Lowe syndroom Erfelijkheid.nl.
Maar tot nu toe kennen dokters geen mannen met Lowe syndroom die zelf een kind kregen. Mensen die eerder een zoon kregen met Lowe syndroom, hebben bij een volgende zwangerschap een kleine kans op nog een zoon met dit syndroom.

Contacteer ons