Resultaten voor aso

aso
ASO Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met ASO of met ASO in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van ASO inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van ASO en verwijzingen daarnaartoe.
aso / a.s.o. / ASO / A.S.O. taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Er zijn twee correcte spellingen voor de afkorting van algemeen secundair onderwijs: aso en a.s.o. In de meeste contexten kunt u aso zonder puntjes schrijven naar analogie van bso, kso en tso. Aso is een initiaalwoord, dat wil zeggen een verkorte vorm die letter voor letter wordt uitgesproken aa es oo.
Algemeen secundair onderwijs Wikipedia.
vroeger en nu ook nog vaak in spreektaal humaniora genoemd, is een onderwijsvorm in Vlaanderen. Het aso volgt op de eerste graad de observatiegraad van het secundair onderwijs en wordt ingedeeld in een tweede de oriƫntatiegraad en derde graad de determinatiegraad.
Onderwijskiezer.
Handenarbeid komt in deze onderwijsvorm niet aan bod. Kiezen voor het ASO kiezen om verder te studeren na het secundair want de bedoeling van deze studierichtingen is enkel je voor te bereiden op hoger onderwijs. Je krijgt er enkel algemene vakken.
Onderwijskiezer.
Het ASO wil je door middel van algemene vorming voorbereiden op het hoger onderwijs. De logootjes achter de benaming geven extra informatie. Er worden voor deze richting ook andere benamingen gebruikt. STEM: in het programma van deze richtingen overheersen duidelijk de STEM-componenten.
Statuut ASO UZ Leuven. Logo UZ Leuven.
Om te verzekeren dat het netto loon van de ASO ongewijzigd blijft, dient dit te worden gecompenseerd via aanpassing van het bruto-loon. X, een alleenstaande ASO zonder kinderen in jaar Y van zijn opleiding in centrum Z, verdient per maand 2800 euro bruto RSZ onderworpen loon.

Contacteer ons