Zoeken naar duimbrace

duimbrace
Push Sports Duimbrace S Links Maat: S Zijde: Links. search. search. My Account. Cart. Cart. Facebook. Instagram. LinkedIn.
Omschrijving Push Sports Duimbrace S Links PUSH SPORTS. De Push Sports Duimbrace biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking van het middelste duimgewricht MCP-1 door bijvoorbeeld een bal of skiongeval. De duimbrace stabiliseert het gewricht waardoor de betreffende gewrichtsbanden de kans krijgen om te genezen.
Stevige duimbrace kopen? DeBraceShop.nl Bekijk het hier.
Werking van de zwarte duimbrace. De spalk van Aluminium zorgt dat de brace voor iedereen geschikt is, omdat de spalk makkelijk kan worden vervormd. De duimbrace is voorzien van een gemakkelijke klittenbandsluiting en biedt een goed draagcomfort. Ook is het materiaal voorzien van perforatie waardoor luchtcirculatie mogelijk is.
Push Sports Duimbrace S Rechts Vitapharma.
Slapen en Stress. WHC OMEGA 3. Dr A Vogel. Home Push Sports Duimbrace S Rechts. Push Sports Duimbrace S Rechts. Push Sports Duimbrace S Rechts. Toevoegen aan winkelwagen. Specialist in Parafarmacie. Reeds 10 jaar online actief. Retour binnen 14 dagen.
Duimbrace Handbrace ThuiszorgwinkelOnline.nl.
Deze CMC brace helpt het gewricht van de duim te stabiliseren. Postoperatief na arthroplatiek van het CMC gewricht. Wasbaar 30 graden. Levertijd: Direct leverbaar. X Vergoeding: Orione cmc duim brace. Vergoedingen en gebruik termijn bij chronische aandoeningen of permanent gebruik.
Flexibele Duimbrace Links Large Epitact 1 exemplaar kopen Gezondheid aan huis.
Productinformatie van Epitact Flexibele Duimbrace Links Large.: Toepassing van Epitact Flexibele Duimbrace Links Large.: Deze flexibele duimbrace is ontwikkeld om gewrichtspijn als gevolg van duimartrose of osteoartritis aan de duim te verlichten. De brace zorgt ervoor dat u uw duim in alle vrijheid kunt gebruiken en beperkt tegelijkertijd beschadigende microbewegingen.
Duimbrace kopen: braces tegen duimklachten MijnBrace.
De pijn kan ontstaan als de duim door een klap te ver naar buiten toe wordt gedrukt. Dit letsel komt regelmatig voor bij een val tijdens het skiƫn: door een val blijft de duim bijvoorbeeld achter het handvat van de skistok hangen.
Novamed Duimbrace Manu Sportbracestore.nl Blue 42.
En de klittenbandsluitingen zorgen er tot slot voor dat de duim brace voor iedereen heel eenvoudig aan te trekken is, waardoor een optimale draagcomfort en pasvorm wordt gewaarborgd. De specialisten van deze duimbrace hebben ervoor gezorgd dat met de duimbrace een effectieve ontlasting van de duim gekoppeld wordt aan een plezierig draagcomfort.
29.71 Epitact Duimbrace Nacht Links Maat S Prijsvergelijker Koop slim!
Epitact Duimbrace Nacht Links Maat M. Epitact Duimbrace Nacht Links Maat S. Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L. Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat M. Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat S. Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L. Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat M.
De Push Ortho Duimbrace CMC voordelig online te koop bij Medigros.
Push Ortho Duimbrace CMC. De Push Ortho Duimbrace CMC is een brace, toegepast bij artrose van het duimbasisgewricht CMC en ontstaan vanuit een nieuw concept. De brace stabiliseert het CMC-I gewricht en positioneert de duim in een functionele stand, waardoor de zogenaamde duimboog ontstaat.

Contacteer ons