Meer resultaten voor enkelbrace

enkelbrace
Enkelbrace kopen: Grootste aanbod enkelbraces - Mijn Brace.
Zamst Filmista Enkelbrace. De Zamst Filmista enkelbrace is de dunste enkelbrace ooit, getest door diverse topsporters. Als preventieve enkelbrace biedt hij veel stabiliteit en hij is zo klein dat hij gemakkelijk te dragen is in een voetbalschoen. Wat is het nut van een enkelbrace?
Zamst FILMISTA Enkelbrace Zamst Nederland.
ZAMST FILMIST A Enkelbrace. De meest innovatieve brace op de markt. De FLIMISTA door Zamst ontwikkeld, is de dunste brace ooit, deze is perfect te gebruiken als een preventieve brace. Door gebruik te maken van nieuwe technieken en materialen is er een Superlichte, Ultra-dunne brace gemaakt die is superieur in stabiliteit.
Voet en Enkelbraces.
Bauerfeind MalleoTrain Plus Enkelbrace. De bandage voor het spronggewricht MalleoTrain Plus stabiliseert de voet na een verzwikking, verstuiking en bij bandzwakte en extreme belastingen tijdens het sporten zonder dat hierbij de beweeglijkheid wordt beperkt. Twee elastische pelotten en het gedeeltelijk elastische bandensysteem dat in de vorm van een acht om de voet wordt gewikkeld, verhogen de stabiliserende werking van de bandage en beschermen tegen verzwikking.
Amazon.nl: Enkelbraces Voet beenbraces: Gezondheid persoonlijke verzorging.
MEDGUARD Enkelsteun voor mannen vrouwen, ademende compressie enkelbrace, verlicht pijn, ideaal voor verstuikte enkel, achillespees, sport, hardlopen en dagelijkse activiteiten. price vanaf 12, 99. VANWALK Ankle Brace Active 2 enkelbeugel met klittenbandsluiting, compressiehuls met verstelbare armband, voor dames en heren, groen.
Enkelbrace Kopen? Bekijk onze braces Hulpmiddelwereld.
Daarnaast kan een brace ook worden gebruikt ter preventie van enkelblessures. Er zijn verschillende soorten enkelbraces, zo is er bijvoorbeeld de NEO G enkelbrace, die zorgt voor wat algemenere ondersteuning en preventie zorgt, en de Enkelbrace Malleo Dynastab, die speciaal is ontwikkeld voor aandoeningen zoals Artrose / Artritis, Peesontsteking en Enkelfracturen.
Enkelbrace Enkelbandage en Enkelsteun ThuiszorgwinkelOnline.nl.
Onze enkelbraces en enkelbandages zijn geschikt voor jong en oud! De winkel bevat vele modellen zoals de Dorsal Night Splint van Ossur, de ASO enkelbrace van Basko en de PSB enkelbrace van Push. Merk enkelbraces en enkelbandages voor de laagste prijs!
Enkelbrace voor sporten: Sports Ankle Support Bauerfeind Sports.
De kracht of snelheid van de beweging kan ervoor zorgen dat er een enorme druk op de enkelbanden komt te staan, waardoor ze uitrekken of zelfs scheuren. We raden een enkelbrace niet alleen sterk aan om een enkelverstuiking te genezen, onze brace kan ook een verstuiking voorkomen tijdens intensief sporten.
Enkelbrace door McDavid Premium enkel bandages en ondersteuning McDavid.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Enkel brace voor verstuikte enkel 195. Een optie kiezen. Enkelbrace met Veters 199. Een optie kiezen. Phantom 3 Enkelbrace 4305. 4995, Opties selecteren. Fasciitis Plantaris Ondersteuning 4101. 2795, Opties selecteren. Elite Bio-Logix Enkelbrace 4197.
PUSH SPORTS ENKELBRACE KICX M LINKS christophar. PUSH SPORTS ENKELBRACE KICX M LINKS christophar.
De Push Sports Enkelbrace Kicx Links is een ultradunne, lichte maar zeer stevige enkelbrace uit de Push Sports collectie. Deze enkelbrace biedt zeer goede bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten. De Kicx enkelbrace is zowel geschikt bij trainingshervatting als ter preventie van terugkerend enkelletsel.

Contacteer ons