Zoeken naar pols

pols
pols Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pols DE pols EN pols ES. Vertalingen pols NLFR. 1 gewricht tussen hand en onderarm poignet le.
pols - Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pols DE pols EN pols ES. Vertalingen pols NLFR. p ɔ ls. 1 gewricht tussen hand en onderarm - poignet le.
Pijn in de pols Centrum Evers.
Pijn in de pols kan ontstaan als gevolg van een ongeluk, herhaalde bewegingen of slijtage die met de leeftijd komt. De pols bestaat uit de uiteinden van de ellepijp en het spaakbeen, en de. Alle spieren van de onderarm komen in de pols samen om zo de zeer precieze en gecontroleerde beweging van de pols en de hand mogelijk te maken.
OMRON RS2 BLOEDDRUKMETER POLS christophar. OMRON RS2 BLOEDDRUKMETER POLS christophar.
Overige / Webshop /. OMRON RS2 BLOEDDRUKMETER POLS HEM6161E. OMRON RS2 BLOEDDRUKMETER POLS HEM6161E. De OMRON RS2 polsbloeddrukmeter dient voor een snelle en eenvoudige bloeddrukmeting met behulp van de oscillometrische meetmethode. De opvolger van de populaire OMRON RS2 heeft een manchetpositieco.
Schouder-elleboog-pols-hand Fysiotherapie Van Hoof Excellent in zorg.
Over Van Hoof. Pijn in schouder, elleboog, pols of hand. Pijn aan schouder, arm, elleboog, pols of hand is erg vervelend. Bent u daaraan geblesseerd, bijvoorbeeld door een tennisarm pees of slijmbeursontsteking, dan heeft u daar mogelijk bij al uw bezigheden last van.
Reumatoïde artritis aan hand of pols.
Wat is reumatoïde artritis? Reumatoïde artritis RA is een auto-immuunziekte, waarbij chronische ontstekingen in de gewrichten, het gewrichtskapsel, het kraakbeen en het bot ontstaan. De ziekte openbaart zich meestal voor het eerst tussen de 40 en 50 jaar. De achterliggende oorzaak van reumatoïde artritis is een ontregeling van het afweersysteem.
Pijn aan de pols Doe de zelfcheck Hier Heb Ik Pijn.
Enerzijds wordt deze tunnel omringd door de handwortelbeentjes en aan de andere - palmaire - zijde door een peesblad, het 'retinaculum' flexorum'. De passieve stabiliteit van de pols wordt grotendeels gevormd door een complexe structuur van verschillende banden, de ligamenten.
Pols Stockx Medical.
De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. Bekijken Poroflex pols en duimbrace. Stabiliseert de pols en duim. Verstelbare aluminium baleinen bij de pols en aan de zijkant bij de duim.
pols WikiWoordenboek.
pols" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. pols op website: Etymologiebank.nl. pols op website: Etymologiebank.nl.

Contacteer ons