Zoeken naar pijn

pijn
Ik heb last van pijn Thuisarts.nl.
Als u bij pijn ook koorts krijgt.; Als u pijn heeft en zich daar bij ziek of zieker gaat voelen.; Als u bij pijn één van de volgende verschijnselen krijgt: benauwdheid, pijn op de borst, heftig transpireren, sufheid, braken, bloed opgeven of bloed bij de ontlasting.
pijn Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
veel pijn 1254. pijn te doen 1078. echt pijn 475. zo'n' pijn 465. doet me pijn 442. Bij enkele patiënten keerde de pijn terug. Chez certains patients, on a observé une réapparition de la douleur." Behandeling van een acute pijn anders dan een doorbraakpijn.
Pijn in het bekkengebied St. Antonius Ziekenhuis.
Meer over pijn in het bekkengebied. Als u pijn in de buik en het bekkengebied heeft, worden eerst de nodige onderzoeken gedaan om vast te stellen waardoor de pijn wordt veroorzaakt. Als er bij de onderzoeken geen gynaecologische afwijkingen te zien zijn, bekijkt een team van verschillende specialisten samen met u hoe zij uw pijn het beste kunnen behandelen en stellen hiervoor een plan op.
licg.nl Pijn herkennen bij konijnen.
Geen comfortabele houding kunnen vinden: Een konijn dat pijn heeft kan vaak lastig een comfortabele houding aannemen en kan dan steeds op zoek zijn naar een houding die zo min mogelijk pijn oplevert. Pijn is vaak ook te zien in het gezicht van een konijn.
Pijn in uw gebit of bij uw tandvlees? Dit zijn de oorzaken van pijn Mondzorg Dogterom.
Daarnaast voelt u pijn bij warm of koud eten en drinken. Wanneer een gevoelige tandhals de oorzaak is, gaat de pijn vanzelf over. Wordt de tand echter steeds gevoeliger en duurt de pijn langer? Dan kan dit duiden op een zenuwontsteking.
Pijn: alles wat je moet weten over pijn in je lichaam.
Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen pijn van korte duur acute pijn bij verwondingen, pijn van lange duur chronische pijn waarmee een patiënt leert leven bijvoorbeeld bij reuma en pijn bij dodelijke ziekten zoals kanker. Symptomen van pijn. Pijn is een onaangenaam tot ondraaglijk gevoel.
Pijn: een noodkreet van je lijf Gezondheidsnet.
Als je de oorzaak van de pijn wegneemt, ebt het pijngevoel vaak snel weer weg. Heb je last van pijn die nooit meer weg lijkt te gaan en die je belemmert in je dagelijkse bezigheden, dan wordt er gesproken over chronische pijn.
Wat moet je weten over pijn? EG.
Probeer bij het omschrijven zo precies mogelijk uit te leggen waar je pijn hebt en hoe de pijn aanvoelt door woorden te gebruiken als tintelend, kloppend, branderig, doffe, scherpe pijn, Let er zelf ook op waar de pijn meestal voorkomt en of je patronen kan terugvinden in je verschijnselen.
Wanneer de pijn blijft.
Wat gebeurt er met een mens als hij constant hevige pijn lijdt? Als elke beweging en houding pijn doet en zelfs slapen een probleem wordt? De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen hoe slopend zoiets is. Bij mensen met chronische pijn is de pijn zelf het probleem geworden.

Contacteer ons